Wilfa pro baker mottar Red Dot Award

Eker Design og Wilfa har mottatt både Red Dot Award og iF Design Award for Wilfa ProBaker! 

Eker Design og Wilfa har mottatt både Red Dot Award og iF Design award for Wilfa ProBaker! Begge prisene er viktige internasjonale anerkjennelser av vårt engasjement og harde arbeid! I 2015 startet vi et samarbeid med et ambisiøst mål: å utvikle en kjøkkenmaskin som skulle representere det aller beste innen design og ytelse innenfor elting og baking.

Vi visste at for å oppnå dette målet, måtte vi strekke oss litt ekstra, og trekke på ekspertisen til Wilfa og eksperter med erfaring fra profesjonell kokkekunst. Derfor koblet vi tidlig inn eksperthjelp for å hente brukerdata og lære så mye som mulig om kjøkkenmaskiners egenskaper og utfordringer. Gjennom hele utviklingsprosessen bidro vi med vår eksepsjonelle kompetanse innen design og kontruksjon, og utviklet produktet gjennom detaljering, simulering, produksjonsmetoder og valg av sentrale konstruksjonsløsninger og komponenter.

Det som var spesielt positivt med samarbeidet mellom Eker Design og Wilfa var muligheten til å kombinere vår ekspertise innen design og engineering med Wilfas kunnskap om markedet og produksjon, samt de profesjonelle aktørene innen kokkekunst. Gjennom gjentatte workshops og tester fikk vi verdifull innsikt i brukernes behov, preferanser og utfordringer knyttet til kjøkkenmaskiner. Dette hjalp oss med å utvikle et produkt som har blitt anerkjent gjennom priser og berømmelse i ulike tester, og som virkelig imøtekommer hjemmekokkernes behov og ønsker.

www-ekerdesign-wilfa-probaker-040521-9

Se hele workcasen her

For oss er både design og ytelse avgjørende kriterier når vi utvikler produkter. Dette samarbeidet har resultert i et produkt som ikke bare skiller seg ut i ytelse, men også harmonerer med Wilfas egen designfilosofi. Vi er svært stolte over å ha vært en sentral aktør i designet og utviklingen av dette unike produktet.

Å motta både Red Dot Award og iF Design award, to prestisjetung designpriser, er en ære og bekreftelse på vårt engasjement og harde arbeid. Det viser at Eker Design og Wilfa er i stand til å levere produkter av høy kvalitet som kombinerer estetikk, funksjonalitet og innovasjon. Disse utmerkelsene øker vår synlighet og troverdighet i markedet, og kan være til hjelp for å tiltrekke nye kunder og samarbeidspartnere.

Wilfa ProBaker, med sitt unike design og enestående ytelse, er nå tilgjengelig på markedet for de som ønsker det aller beste verktøyet til elting og baking. Vi er takknemlige for disse anerkjennelsene og ser frem til å fortsette vårt engasjement for å levere innovative og kvalitetsprodukter til kundene våre.

Les anmeldelsen på Red Dot Design Award

Les anmeldelsen på iF Design Award

Scroll to Top