Red Dot Mill Invisible WiFi Gen 3 Panel Heater og WiFi Convection Heater

Eker Design og Mill har igjen innledet et kraftfullt samarbeid for å sette en trend i designlandskapet for varmeovner. Med et delt fokus på fremragende design og ytelse, har vi skapt produkter som ikke bare leverer effektiv varme, men også forsterker Mills merkeidentitet med unik stil og utseende. For Mill er det ikke nok at produktene fungerer utmerket – de skal også være estetisk tiltalende, noe som er en nøkkelfaktor i selskapets suksess.

PA1050LWIFI3

I denne prosessen har Mill vist sin inngående forståelse av markedet, fokusert på trender og behov, og brukt sin produksjonsekspertise for å sikre en effektiv og harmonisk utviklingsprosess. Takket være synergien mellom våre selskapers ekspertise, har vi skapt et design-DNA som skiller seg ut, fenger brukerne og imponerer markedet, noe som har ført til at vi ble tildelt den prestisjefylte Red Dot Award!

CO1200_SGLED
PA2000WIFI3

Hos Eker Design er vi utrolig stolte av den sentrale rollen vi har spilt i å designe og utvikle disse innovative produktene. Vårt samarbeid med Mill har vært både givende og produktivt, og det er en ære å ha bidratt til et design som ikke bare oppfyller Mills strenge krav, men som også har blitt anerkjent på internasjonalt nivå med en slik utmerkelse. Dette er en bekreftelse på det harde arbeidet og den kreative tilnærmingen som har gått inn i dette prosjektet.

Vi har igjen bevist at når to selskaper med unik kompetanse går sammen, kan de skape ekstraordinære resultater. Vi gleder oss til fremtidige prosjekter og vil fortsette å streve etter å utvikle produkter som imponerer på både design og ytelse. Red Dot Award er en stor ære for oss og fungerer som bevis på at vi lykkes med å skape banebrytende design.

Photo: Mill

Scroll to Top