Mill Silent Pro
Air Purifier

Vi er stolte av nok et samarbeid med Mill 

Eker Design og Mill har hatt et tett samarbeid med mål om å utvikle en banebrytende luftrenser. Eker Design har bidratt med sin unike ekspertise innen design og utvikling, samt veiledning i produksjonsmetoder og utvalg av sentrale komponenter. Disse bidragene har resultert i et produkt som ikke bare er imponerende når det gjelder ytelse, men også et produkt som opprettholder Mill sin karakteristiske designlinje. For Mill er design og ytelse avgjørende kriterier i produktutviklingen, og Mill viser nok en gang at de fortjener en plass i alle hus og hjem.

Mill har på sin side tilført samarbeidet deres unike kompetanse innen det å forstå markedets behov og trender, samt forståelse for produksjon og koordinering av alle ressurser som trengs for å lykkes i en utviklingsprosess. De har også vært dyktige til å sikre riktig timing for lanseringen av produktet i det rette markedsegmentet.

Bilde 6 - ren luft skitten luft@0-75x

Pånytt har vi vist hvordan et samarbeid mellom våre to bedrifter med ulik ekspertise kan føre til eksepsjonelle resultater. Vi ser frem til fremtidige prosjekter og vil fortsetter å strebe etter å skape produkter som skiller seg ut både når det gjelder design og ytelse.

Les anmeldelsen på Red Dot Design Award

APSILENT_display_ean_7090019824288
APSILENT_APSILENTCO

Renders: Eker Design

Scroll to Top