side-area-logo

Image module

Stiftelsen Teknologiformidling har gleden av å informere om at Eker Express programmet vil fortsette videre i 2020!

 

Stiftelsen Teknologiformidling er svært stolte av å kunne være en bidragsyter til å fremme lønnsomhet, vekst og styrket konkurransekraft hos små og mellomstore bedrifter i norsk næringsliv.
Samarbeidet med Eker Design, med deres unike kompetanse og verktøy for gjennomføring har vist seg å være til stor nytte for flere selskap, også i dette programmet

 

Jotron AS er en av bedriftene som har vært med på Eker Express i 2019. Stiftelsen Teknologiformidling og Eker Design vil trekke frem Jotron sin fremoverlente holdning og vilje til innovasjon, selv i en hektisk tid for selskapet. Jotron satser videre og flytter snart inn i nye moderne lokaler ved E18 Larvik, samtidig som de ansetter flere personer blant annet innen utvikling.
«Jotron har en strategi for vekst, EDEX programmet har gitt oss mulighet til å løfte blikket og se nye muligheter innenfor våre markedsområder» Otto Holm / Director R&D Product – Jotron.

 

Hva kan Eker Design tilføre / bistå med?

 

Bård Eker CEO – Eker Group AS:

«Etter å ha jobbet i over 35 år med norske og internasjonale produksjonsbedrifter i en rekke ulike bransjer og markeder, er vi helt overbevist om at det ligger et stort potensiale til nytenkning og innovasjon i grown-up bedrifter. Utfordringen er at de fleste bedriftslederne ikke ser dette selv. Vår styrke ligger i å se situasjonen utenfra, og foreslå tiltak som gir helt nye muligheter for den respektive bedrift».

Meld din interesse

Ønsker du ytterligere informasjon eller en uforpliktende samtale om programmet?
Registrer dine kontaktopplysninger her, så kontakter vi deg innen kort tid.

Påmelding

Ønsker du direkte påmelding til Eker Express programmet registrer dine kontaktopplysninger her.
Søknader vurderes fortløpende – søk i dag for å sikre deg plass