side-area-logo

Image module

Utvidet søknadsfrist

Vi forlenger søknadsfristen for program 3

 

Ny søknadsfrist:

1. NOV. 2019

 

Eker Express er et industriprogram støttet av Stiftelsen Teknologiformidling med fokus på designdrevet verdiskapning rettet mot små og mellomstore, godt etablerte bedrifter, hvor formålet er å øke produktivitet, verdiskapning og konkurransekraft for norsk næringsliv.

Gjennom Eker Express gir Stiftelsen Teknologiformidling bedriftene som velges ut en unik sjanse til å få tilgang til Eker Designs store kunnskapsbank; Norges beste industridesignmiljø. Målet er å vise hvordan design kan bedre omstillingsevnen i forhold til nye markeder og tilhørende muligheter.

Stiftelsen Teknologiformidling

Nå er det ny anledning for å kunne delta i Eker Express programmet – Mulighet for å få støtte til et fullverdig utviklingsløp, samt kunne kick-starte 2020 med et nytt produkt på markedet allerede til neste år.

 

Grown Up’s – SMB’er: Vi oppfordrer dere til å søke nå!

 

Fullstendig informasjon: Last ned pdf

Workshop

Eker Express gjennomførte i juni en ny, vellykket workshop hvor 5 heldige kandidater fikk mulighet til å presentere sin «case» hos Eker Design. Bård og Victor fra Eker Design, Grete Hals og Ingrid Gjerdene fra Stiftelsen Teknologiformidling, samt øvrige deltakere bidro til utfordrende og engasjerte diskusjoner med ærlige og konstruktive tilbakemeldinger under hver enkelt sin presentasjon.

2 deltakere er videre valgt ut til forprosjekt og første kandidat er i gang allerede fra uke 26.

 

Tilbakemelding fra noen av deltakere fra gjennomført workshop:

«Jeg var veldig fornøyd med at det var direkte og konkrete tilbakemeldinger. Jeg hadde et par aha-opplevelser, -det vil si at dere sa i klartekst ting som er opplagt, men som jeg har unngått å se så klart. Det var også bra at temaene var såpass ulike. Og bra uformell stemning og spontane innspill.»

«Interessant å møte andre firmaer fra helt forskjellige bransjer. Fin dialog med de andre firmaene og med Eker teamet.»

 

Vi ser frem til nye og innholdsrike workshops – la ikke denne unike muligheten gå ifra deg – søk i dag!